Üdvözöljük Önt a Magyar Távmunka Szövetség minosites.tavmunka.org projektjének Partner Programot bemutató oldalán!

A Partner Program célja a Magyar Távmunka Szövetség távmunka minősítési rendszerének minél szélesebb körben való promotálása. A Partner Programba regisztráltak feladata, hogy mentorként segítsék az érdeklődőket.

A Partner Programba bármely regisztrált felhasználó beléphet ezen az oldalon, aki vállalja hogy az általa ajánlott érdeklődőket segíti a minősítési folyamatban és ezt követően is. A Partner Programba való belépést követően a felhasználó kap egy egyedi azonosítót, amely a minosites.tavmunka.org bármely aloldalának linkje után írva használható a minősítési lehetőség ajánlására. Ha valaki egy létező partner azonosítójával ellátott linket használ, úgy az adott számítógép 30 napig megjegyzi hogy a minősített.tavmunka.org oldalt ő ajánlotta. Ha ezt követően történik regisztráció az adott gépről vagy más ajánlással működő szolgáltatás igénybevétele (pl. minősítési adatlap), úgy a Partner válik az adott fiók vagy szolgáltatás mentorává. Ilyen esetekben a befolyt díjak után a Partner jutalékra jogosult. További információkat az ÁSzF-ben olvashat.

Önnek jelenleg nincs aktív partneri ajánlása. Kérdéseivel központi Mentor-szolgálatunkhoz fordulhat a mentor@tavmunka.org e-mail címen!

Ön még nem jelentkezett be. Kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.