Üdvözöljük Önt a Magyar Távmunka Szövetség minosites.tavmunka.org projektjének Hirdetési folyamat leírását ismertető oldalán!

A Magyar Távmunka Szövetség távmunka hirdető oldalán bármely hazai vállalat távmunka hirdetést adhat fel, online. A hirdetés feladás folyamatát az alábbi ábra szemlélteti.Távmunka hirdetést csak regisztrált felhasználó adhat fel. Amennyiben van érvényes tanusítványa, úgy a hirdetés feladás ingyenes, és nem igényel egyedi jóváhagyást. Ha nem rendelkezik érvényes tanusítással, úgy jóváhagyási folyamat részét képezi minden hirdetés feladása. Ennek oka hogy kiszűrjük a hamis, vagy visszaélésre alkalmas hirdetéseket.

A hirdetési adatlap kitöltése és beküldése után egy egyszeri felolgozási díjat kell fizetnie, amelyet a cég méretétől függően állapítunk meg (lásd ÁSzF menüpont).

Amennyiben a díjat a minősítésen feltüntett szervezet bankszámlájáról utalják, úgy azt az ÁSZF elfogadásaként kezeljük és más teendője nincs is Önnek.

Amennyiben más számláról érkezik az utalás, úgy az adatlap kinyomtatott és cégszerűen aláírt példányát kérjük e-mailben is eljuttatni hozzánk a minosites@tavmunka.org címre. Ezt követően a szakértőink jóváhagyják vagy elutasítják az igényt. Jóváhagyás esetén a hirdetés ÉRVÉNYES állapotba kerül.

Az érvényes hirdetéseket a rendszer automatikusan elérhetővé teszi a nyilvánosság felé. A hirdetések kezelésénél minden érvényes mellé a rendszer listázza az elvárásoknak legalább 25%-ban megfelelő önéletrajzokat.

Az egyes hirdetések módosítása - érvényes tanusítvány esetén - bármikor lehetséges a hirdetés újranyitásával és ismételt beküldésével.

Az egyes hirdetések módosítása - érvényes tanusítvány nélkül - bármikor lehetséges a hirdetés újranyitásával és ismételt beküldésével, azonban ez ismételt feldolgozási díj köteles (lásd eredeti folyamat).


További részletek a ÁSzF 3. pontjában olvashatóak.


Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük írja meg számunkra a minosites@tavmunka.org e-mail címre!Magyar Távmunka Szövetség // 2020 © dev2solve