Üdvözöljük Önt a Magyar Távmunka Szövetség minosites.tavmunka.org projektjének Minősítési folyamatát ismertető oldalán!

A szolgáltatás célja, hogy a távmunkáltató cégek felkészültéségét egy szakértők által összeállított objektív szempontrendszernek való megfelelés szerint, harmadik félként minősítse. A Magyar Távmunka Szövetség távmunka minősítésének megszerzése bármely hazai vállalat számára elérhető, online. A minősítés megszerzésének folyamatát az alábbi ábra szemlélteti.A minősítési adatlap kitöltése regisztráció nélkül is lehetséges - javasolt azonban egy gyors regisztráció után megtenni ezt, hogy a kapcsolódó szolgáltatásoktól se essen el (pl. minősítés alapján feladható ingyenes álláshirdetések).

Az adatlap kitöltése és beküldése után éves adminisztrációs díjat számítunk fel, amelyet a cég méretétől függően 10e-150e között várható (lásd ÁSzF menüpont).

Amennyiben a díjat a minősítésen feltüntett szervezet bankszámlájáról utalják, úgy azt az ÁSzF elfogadásaként kezeljük és más teendője nincs is Önnek.

Amennyiben más számláról érkezik az utalás, úgy az adatlap kinyomtatott és cégszerűen aláírt példányát kérjük e-mailben is eljuttatni hozzánk a minosites@tavmunka.org címre.

Ezt követően a szakértőink jóváhagyják vagy elutasítják az igényt. Jóváhagyás esetén a rendszer kiállít Önnek is egy tanusítványt, amelyet 1 évig jogosult használni. Ezt követően éves díj ismételt megfizetésével hosszabítható meg a tanusítvány érvényessége.

A tanusítást sikeresen megszerző cégek, a tanusítás érvényessége alatt jogosulttá válnak a Minősített Távmunka logó használatára saját weboldalán, és papír alapú dokumentumain az alábbiak szerint:

CERT-000001További részletek a ÁSzF 3. pontjában olvashatóak.


Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük írja meg számunkra a minosites@tavmunka.org e-mail címre!Magyar Távmunka Szövetség // 2020 © dev2solve