Üdvözöljük Önt a Magyar Távmunka Szövetség minosites.tavmunka.org projektjének Kontroll folyamat leírását ismertető oldalán!

A Magyar Távmunka Szövetség kontroll szolgáltatása a JC360 HomeOffice kliens használatával segíti a mindennapi munkavégzés objektív megitélését. Két előfizetést mindenki számára ingyenesen teszünk elréhetővé, amely használatával napi/heti jelentések segítik a munkavégzést. A kontroll folyamatát az alábbi ábra szemlélteti.A Kontroll szolgáltatást csak regisztrált felhasználóink használhatják. Egy regisztrációhoz KÉT munkatárs számára biztosítunk ingyenes fiókot. Ez a JC360 HomeOffice kliens használatát jelenti, amely egyféle napi és heti jelentést küld a munkatárs számára a munkaként regisztrált időről. Azon munkatársak amelyek csoportvezetőnek lettek jelölve, egy jelentésben az összes munkatárs statisztikáját megkapják.

A munkatársi adatlap kitöltése és beküldése után az első KÉT munkatárs esetén azonnal ÉRVÉNYES állapotba kerül a regisztráció (=ingyenesség), amelyről e-mailben értesítjük az érintett munkatársat. Kettőnél több munkatárs esetén egy egyszeri éves feldolgozási díjat számítunk fel, amely egységesen nettó 10.000 Ft/év/munkatárs (lásd ÁSzF menüpont).

Amennyiben befizetés köteles a regisztráció és a díj utalásának tárgyában feltüntették a munkatárs adatlap azonosítóját, úgy azt az ÁSZF elfogadásaként kezeljük és más teendője nincs is Önnek.

Amennyiben befizetés köteles a regisztráció és a díj utalásának tárgyában nem tüntették fel a munkatárs adatlap azonosítóját, úgy az adatlap kinyomtatott és cégszerűen aláírt példányát kérjük e-mailben is eljuttatni hozzánk a minosites@tavmunka.org címre. Ezt követően a szakértőink jóváhagyják vagy elutasítják az igényt. Jóváhagyás esetén egy értesítő e-mailt küldünk Önnek és a munkatársnak is a további teendőkkel (tipikusan: alkalmazás installálása és belépés).

A riportokat a munkatárs saját magáról - amennyiben csoportvezető, úgy mindenkiről - kapja. A riportokat naponta és hetente küldi ki a rendszer, ha volt regisztrált munkaidő. A riportok felépítése:

További részletek a ÁSzF 3. pontjában olvashatóak.


Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük írja meg számunkra a minosites@tavmunka.org e-mail címre!Magyar Távmunka Szövetség // 2020 © dev2solve